Reorganizări prin fuziune sau divizare

Piața este într-o continuă schimbare. De aceea este important ca, în cazul unei noi etape de dezvoltare sau când mediul economic se transformă iar afacerea dumneavoastră are nevoie de modificări, să aveți alături o echipă de experți care să se ocupe în detaliu de procesul de reorganizare, fie că este vorba de fuziune ori divizare.

Vă suntem alături

Indiferent de obiectivul dumneavoastră final, vă venim în sprijin printr-o serie de activități operaționale și financiare ce vor structura și închide cu succes procesul de fuziune sau divizare. Astfel, nu veți avea probleme de ordin fiscal sau legislativ ce ar putea avea un impact negativ asupra valorii companiei nou formate.

Asistență

Vă asistăm și vă oferim consiliere în elaborarea planului de fuziune sau divizare cu atenție spre orice detaliu financiar și indiferent de domeniul de activitate al companiei dumneavoastră.

Reprezentare

Vă reprezentăm interesele privind acceptarea planului de fuziune sau divizare de către Oficiul Registrului Comerțului, ANAF și de către Tribunalul competent să aprobe operațiunea.

Siguranță

Nu trebuie să vă faceți griji în privința detaliilor financiare. Oferim asistență privind modul de înregistrare în contabilitatea societăților implicate a procedurii de fuziune sau divizare.

Pentru o ofertă concretă de preț, dar și pentru mai multe detalii despre cum vă putem ajuta într-un proces cât mai echitabil și liniștit, fie că este vorba de fuziune sau divizare societăți comerciale, divizare parțială, reorganizare ANAF, reorganizare juridică sau prin absorbție vă invităm să ne contactați:

SWITCH THE LANGUAGE
Cart