Evaluări de afaceri și due-diligence

Fie că este vorba de preluarea unei noi afaceri, o fuziune, ori de vânzarea propriei afaceri, o evaluare corectă și în detaliu vă poate evidenția zone de risc juridic sau fiscal ce cu greu pot fi văzute la prima vedere.

Beneficiile colaborării cu noi

Împreună cu A&C Associated puteți avea siguranța unui transfer ori a unei achiziții lipsite de griji și fără surprize. Vă oferim o evaluare de risc corectă și detaliată a afacerii, dar și soluții practice de diminuare a riscurilor pe care le descoperim în urma procesului de due-diligence ori de evaluare a afacerii dumneavoastră.

Asistență

Echipa A&C Associated vă este alături la fiecare pas și vă oferă asistență și consiliere în tot ceea ce privește optimizarea procesului de preluare pentru a preîntâmpina și îndepărta din timp orice surpriză neplăcută de ordin juridic sau fiscal.

Riscuri sub control

Aveți siguranța că riscurile asociate preluării unei societăți sunt cunoscute și evaluate. Astfel, procesul de “due-diligence” va avea în vedere evaluarea riscurilor rezultate din activitatea entității preluabile de natură contabilă, fiscală, legală și operațională.

Siguranță

Echipa noastră de experți vă pune la dispoziție o evaluare corectă. Aceasta vă confirmă nu doar importantele date financiare și fiscale ale societății preluabile, dar și sustenabilitatea acesteia din punct de vedere legal și operațional.

Raportul nostru final va conține o previziune a profitabilității afacerii, un audit due-diligence, analiza a tuturor contractelor și autorizațiilor companiei, analiza capitalului social subscris și vărsat, tranzacțiile cu părțile afiliate, credite și facilități financiare, etc.

SWITCH THE LANGUAGE
Cart