Întrebări frecvente

> Cine este ACA?

A&C Associated este o firmă de contabilitate, consultanță fiscală și financiară ce oferă servicii integrate de contabilitate, taxe, litigii fiscale, consultanță fiscală și reprezentare legală , audit intern, audit financiar ori analiza de risc. Mai multe detalii despre serviciile noastre puteți găsi aici. 

> De ce să colaborăm cu ACA?

Pentru că suntem mai mult decât o simplă firmă de contabilitate, îi protejăm pe clienții noștri de majoritatea grijilor de natură administrativă pe care le generează activitatea financiar-contabilă și fiscală. În plus față de serviciile integrate de contabilitate și consultanță fiscală, oferim asistență atât pe parcursul derulării activității de control ANAF, cât și în fazele ulterioare de contestație și în fața instanțelor de judecată.

> Este simplu să începem o colaborare?

Desigur, trebuie doar să ne contactați și să ne spuneți că vreți să deveniți clientul nostru. Noi ne vom ocupa de întregul proces de transfer al datelor și informațiilor afacerii dumneavoastră.

> În cazul în care sunt mulțumit de contabilul meu, dar aș dori o evaluare a muncii acestuia ori a afacerii mele, mă puteți ajuta?

Da, vă venim în ajutor cu un punct de vedere informat și cu o analiză de risc a activității contabile şi economice curente. Suplimentar față de serviciile contabilului dumneavoastră vă putem ajuta cu întocmirea dosarului prețurilor de transfer în relația cu afiliații, evaluări de afaceri pentru proceduri de due-diligențe și reorganizări de societăți comerciale prin fuziune sau divizare, etc.

> Care este platforma contabila pe care lucrați?

Ne adaptăm la platforma contabilă deja existentă în compania dumneavoastră, pentru a ușura transferul de date și a reduce efortul de adaptare. În situația în care nu aveți un mod de lucru impus și doriți maximum de eficiență și date contabile la zi, asigurăm coordonarea şi intocmirea operaţiunilor contabile cu ajutorul platformei on-line “HAMOR”.

> Mă puteți ajuta în cazul unui control ANAF ori în eventualitatea unui litigiu?

Desigur, vă oferim asistență atât pe parcursul derulării activității de control ANAF, cât și în fazele ulterioare de contestație urmată de procedura juridică de apărare în fața instanțelor de judecată. Avem parteneriate cu societăți de avocatură specializate pe litigiile fiscale și economice de natură civilă alături de care am câștigat în instanță drepturi ale întregii comunități de afaceri.

> Cât costă serviciile A&C Associated?

Costul pentru serviciile contabile și de expertiză contabilă încep de la 300 EUR/lună, însă ele se negociează în funcție de complexitatea serviciilor solicitate de către dumneavoastră. Pentru o ofertă exactă de preț, vă rugăm să ne contactați. Datele noastre de contact sunt disponibile aici. 

> Cum vă pot contacta?

Ne puteți contacta oricând pe adresa de email: office@aca.ro ori prin formularul de la pagina de Contact și de luni până vineri, între orele 08:00 – 16:00 la numerele de telefon: +40 267 310 024, +40 740 072 214.

SWITCH THE LANGUAGE
Cart