Dosarul prețurilor de transfer

Acest serviciu specific se adresează marilor contribuabili, cei ce desfășoară tranzacții cu persoane afiliate cu o valoare totală per an mai mare ori egală cu cele trei plafoane impuse de legislația fiscală din România:

  • 200.000 Euro – pentru încasări sau plăți de dobânzi
  • 250.000 Euro – pentru achiziții sau prestări servicii
  • 350.000 Euro – pentru achiziții sau livrări de bunuri

Aceștia au obligația să pregătească anual dosarul de prețuri de transfer pentru a justifica prețurile de transfer aplicate tranzacțiilor de tipul celor mai sus menționate și pentru a proba respectarea principiului ”lungimii de braț”.

În funcție de datele din acest dosar, inspectorul fiscal poate lua decizia de a consimți ori de a modifica în concordanță cu valoare pieței, prețurile de transfer practicate de contribuabil.

Beneficiile întocmirii dosarului de transfer împreună cu noi

Întocmim dosarul prețurilor de transfer în relația cu afiliații în conformitate cu cerințele locale și ale domeniului de activitate al afacerii dumneavoastră. Realizăm studiile de benchmarking și le optimizăm rezultatele confrom legii, nu doar pentru a evita ajustarea prețurilor de transfer de către autorități, dar și pentru a identifica oportunități fiscale în cadrul companiei dumneavoastră.

Toate dosarele realizate de noi au fost acceptate fără ajustări de către autorități, iar serviciile noastre includ și asistență și consiliere în timpul controalelor fiscale și ulterior acestora.

Calitate la prețuri accesibile

Realizăm dosarul prețului de transfer în relația cu afiliații la unul dintre cele mai mici prețuri de pe piață, fără a face rabat de la calitate ori de la responsabilități.

Fără costuri ascunse

Nu veți avea surpriza ca elemente centrale dosarului, precum importantele studii de analiză și de benchmarking necesare oricărui dosar să nu fie incluse ca și cost în oferta inițială.

Riscuri fiscale diminuate

Oferim asistență și consultanță privind situația de fapt existentă pentru a diminua riscurile fiscale din cadrul afacerii dumneavoastră.

Un dosar de nefuzat

Prin optimizarea rezultatelor studiilor și prin identificarea oportunităților de planificare fiscală, veți avea certitudinea că dosarul întocmit de noi nu va fi ajustat de autoritățile fiscale.

Astfel, dosarul prețurilor de transfer realizat împreună cu A&C Associated este unul de impact, realizat cu responsabilitate, la unul dintre cele mai bune prețuri de pe piață, fără costuri ascunde și cu rezultatele de care afacerea dumneavoastră are nevoie.

SWITCH THE LANGUAGE