Egyesüléssel vagy szétválással történő újraszervezések

A piac folyamatos változása mellett fontos, hogy – új fejlődési stádiumba lépve – vállalkozása mellett álljon egy olyan szakértői csapat, akik az utolsó részletekig átvállalják az újraszervezési folyamatokat, legyen szó akár egyesülésről, akár szétválásról.

Önök mellett állunk

Az ön végső céljaitól függetlenűl, mi egy egész sor operatív és pénzügyi tevékenységgel állunk rendelkezésére, melyek strukturálni és sikeresen lezárni hivatottak az egyesülési vagy szétválási folyamatot. Így ön mentesül minden olyan fiskális vagy jogi problémától, mely akár károsíthatná is új vállalkozása értékét.

Támogatás

Támogatjuk és tanácsainkkal látjuk el az egyesülési vagy szétválási terv előkészítésében, figyelve minden pénzügyi részletre vállalkozása tevékenységi területétől függetlenül.

Képviselet

Képviseljük érdekeit az egyesülési vagy szétválási terv elfogadásánál a Cégbíróság, az Adóhivatal és a kompetens Törvényszék előtt.

Biztonság

Nem kell aggódnia a pénzügyi részletekért. Támogatást nyújtunk az újraszervezéssel járó könyvelési lépésekben.

Kérjük, keressen meg, ha egy személyreszabott árajánlatra, vagy bővebb információra van szüksége arról, hogyan tudunk segíteni a szétválási vagy egyesülési folyamat gördülékenyé tételében:

SWITCH THE LANGUAGE