Despre noi

A&C Associated este mai mult decât o firmă de contabilitate. Ne protejăm clienții de majoritatea grijilor de natură administrativă pe care le generează activitatea financiar contabilă și fiscală, pentru ca ei să se poată concentra pe creșterea și succesul propriei afaceri. De aceea, pe lângă serviciile de bază, integrăm serviciile de consultanța fiscală şi legală oferind asistență și reprezentare atât pe parcursul derulării activitățiilor de control ale ANAF, cât și în fazele ulterioare de contestație administrativă și în fața instanțelor de judecată.

Istoric

A&C Associated s-a înființat în 1999, iar experiența de peste 24 ani în contabilitate, consultanță și litigii fiscale a demonstrat că suntem un partener de încredere pentru zeci de companii din Covasna, Brașov, Mureș și București. Încă din 2009 suntem lideri pe piața județului Covasna, reușind acest lucru datorită sprijinului permanent acordat companiilor aflate în portofoliul nostru.

Misiune și valori

Îi protejăm pe clienții noștri de majoritatea grijilor de natură administrativă pe care le generează activitatea financiar-contabilă și fiscală. Suntem adepții dezvoltării unui parteneriat ce are la bază profesionalismul, încrederea, comunicarea deschisă și sprijinul permanent necesar dezvoltării afacerii.

Echipa A&C Associated

Echipa A&C Associated este formată din 13 persoane tinere, dinamice, cu o pregătire economică riguroasă și experiență relevantă de lucru. Majoritatea colegilor noștri și-au început cariera în cadrul companiei și au deja o vechime respectabilă, împărtășindu-ne valorile și apreciindu-ne proiectele. Datorită competenței lor, A&C Associated nu a fost nevoită să apeleze niciodată la asigurarea de risc profesional pe parcursul existenței societății.

Organizații profesionale

Ne preocupă dezvoltarea profesională continuă iar apartenența la diverse societăți de profil, naționale și internaționale, ne asigură un flux permanent de informații și noutăți ce ar putea să îi afecteze pe clienții noștri.

A&C Associated în presă

Alături de clienții noștri și de avocați parteneri, specializați pe litigii fiscale, am câștigat în instanță drepturi ale întregii comunități de afaceri. Dreptul asociatului unic de a fi angajat la propria societate, de exemplu, a fost doar unul dintre progresele juridice majore inițiate și câștigate de echipa noastră în ultimii ani. Puteți citi mai multe despre acest proces în editorialul din revista Capital, aici. 

Alte apariții în presă cu și despre A&C Associated puteți citi mai jos:

Un paradis fiscal la doi pași de noi.

Adio, convenții civile! Vin cărțile de muncă!

SWITCH THE LANGUAGE
Cart