Asistență juridică și reprezentare legală

Suntem alături de clienții noștri la fiecare pas datorită parteneriatelor stabile cu societăți de avocatură specializate pe litigiile fiscale și economice de natură civilă.

Beneficiile colaborării cu noi

Prevenție. Anticipăm dificultățile prin care pot trece clienții noștri și oferim soluții, atât formulând contracte comerciale care să le apere interesele, cât și prin înființarea unor proceduri de lucru, operaționale și contabile, care să respecte cadrul legal.

Intervenție. Ne susținem clienții în momentele dificile și oferim asistență atât pe parcursul derulării activității de control ANAF, cât și în fazele ulterioare de contestație, urmate de procedura juridică de apărare în fața instanțelor de judecată.

Câteva dintre serviciile de asistență juridică și reprezentare legală oferite clienților noștri:

  • Elaborarea de contracte economice;
  • Elaborarea de contracte de muncă;
  • Reprezentare în fața organelor fiscale și/sau organelor ale statului care au atribuții de control;
  • Asistență atât pe parcursul derulării activității de control cât și în fazele ulterioare de contestație administrativă, urmată de procedura juridică de apărare în fața instanțelor de judecată;
  • Reprezentare în litigii civile, comerciale.

Drepturi câștigate în instanță

Venim cu reacții imediate și oportune în multe situații care implică chemarea în judecată a instituțiilor statului român de către societățile comerciale și, alături de clienții noștri, am reușit să câștigăm în instanță drepturi ale întregii comunități de afaceri.

  • Am obținut în instanță dreptul asociatului unic de a fi angajat la propria societate (2000).
  • Am obținut în instanță tratamentul egal al capitalului autohton și al celui străin în înțelesul cap.IV din Codul fiscal, în speță impunerea nerezidenților (2010).
  • Am obținut în instanță obligarea organului fiscal de a soluționa contestația administrativă împotriva unei decizii de impunere, chiar dacă organul fiscal suspendă soluționarea contestației pe motivul sesizării organelor penale (2016).
SWITCH THE LANGUAGE
Cart