Carieră la A&C Associated

Contabil Senior în Brașov și Sfântu Gheorghe

Vrei mai mult decât aceleași sarcini, aceeași rutină, zi de zi? Contabilitatea poate fi mai mult decât înregistrări, registre, balanțe, declarații și bilanțuri. Dacă ești în căutare de noi provocări și vrei să te dezvolți profesional ne-ar plăcea să te avem în echipa noastră.

Împreună vom parcurge spețe privind dosarul prețurilor de transfer, vom ajuta la fuzionări sau diviziuni de societăți, ne vom ajuta clienții în litigiile fiscale și multe altele. Plafonarea nu va mai fi deloc o problemă alături de noi pentru că toți clienții noștri activează în zeci de domenii diferite, cu spețe la fel de inedite.

Uită și de grija de a fi singur în fața acestor provocări. Acordăm o deosebită importanță modului în care ne alegem și formăm viitorii colegi, deci vom fi alături de tine la fiecare pas. În plus, nu vei fi singur nici în fața organelor de control. Atât echipa cât și avocații noștri preiau aceste aspecte pentru a asigura succesul demersurilor noastre.

Dacă ai experiență în SAGA ai deja un avantaj. Desigur, studiile de specialitate sunt obligatorii, iar experiența de cel puțin 3 ani ca și contabil te vor ajuta. O bună înțelegere a standardelor de contabilitate naționale, dar și a standardelor internaționale de raportare financiară sunt și ele apreciate.

Noi avem peste 24 de ani de experiență în contabilitate, consultanță fiscală și litigii fiscale. Suntem lideri de piață în județul Covasna și ne-am deschis de curând un birou și în Brașov. În plus, suntem membri CECCAR, International Advisory Experts și Accountant Lawyer Alliance Community, certificări pe care ți le oferim și ție dacă te alături echipei noastre.

SWITCH THE LANGUAGE
Cart