Gyakori kérdések

> Ki az ACA?

Az A&C Associated egy könyvelési és adótanácsadási cég, aki  a következő területeken nyújt szolgáltatsokat: komplex könyvelés, illetékek, peres ügyek, adótanácsadás, jogi képviselet, belső audit és kockázat-analízis. Szolgáltatásainkról több információt itt talál.

> Miért működjünk együtt az ACÁ-val?

Mert mi több vagyunk, mint egy egyszerű könyvelői cég, mi  átvállaljuk ügyfeleink számviteli és adózási adminisztratív feladatainak jelentős részét. Ezért, alapszolgáltatásainkon túl, adóügyi és jogi tanácsadást vállalunk, képviselve és támogatva ügyfeleinket az Adóhatósági ellenőrzések ideje alatt és az azt követő fellebbezés adminisztratív folyamatában illetve a Bíróság előtt.

> Könnyű elkezdeni az együttműködést?

Természetesen, csak meg kell keresnie minket és el kell mondania, hogy kliensünk akar lenni. Mi átvesszük az adat- és információátadási folyamat lebonyolítását.

> Tudnak segíteni, ha elégedett vagyok a könyvelőmmel, de szeretném annak munkáját vagy a vállalkozásom egészét kiértékeltetni?

Igen, segítségére lehetünk egy alaposan informált nézőponttal és a létező gazdasági és számviteli tevékenység kockázatelemzésével. Túl a könyvelője által nyújtotta szolgáltatásokon, rendelkezésére állunk a leányvállalatokkal szembeni belső transferár-dokumentáció elkészítésével,  due diligence vizsgálattal és a  vállalatok fúzióval vagy szétválással történő átszervezésével.

> Melyik számviteli platformot használják?

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük az adatátviteli folyamat végrehajtását, alkalmazkodunk vállalkozása már meglevő számviteli platformjához. Amennyiben nincsen még számviteli platformja, de maximális hatékonyságot és naprakész könyvelési adatokat szeretne, a HAMOR online platform segítségével biztosíthatjuk önnek a könyvelési műveleteket.

> Tudnak segíteni egy pénzügyi ellenőrzés esetén, vagy egy peres eljárásban?

Természetesen, támogatjuk önt úgy a Nemzeti Adóigazgatási Ügynökség (ANAF) ellenörzése alatt, vagy az esetlegesen azt követő fellebbezési folyamatban illetve képviseljük önt a bíróságok előtt. Olyan gazdasági és fiskális jogban szakosodott ügyvédirodákkal kötöttünk hosszútávú partnerséget, akik mellett az egész üzleti szférát érintő jogokat nyertünk már bíróságon.

> Mennyibe kerülnek az A&C Associated szolgáltatásai?

Könyvelői és könyvvizsgálati áraink 300 eurós havi bértől kezdődnek, ám árainkat a kért szolgáltatások összetettségének függvényében tárgyaljuk. Amennyiben pontos árajánlatot szeretne, kérjük, keressen meg. Elérhetőségeinket itt találja.

> Melyek a cég elérhetőségei?

Bármikor elérhet az office@aca.ro ímélcímen vagy a Kapcsolat oldalon található űrlap kitöltésével, illetve hétköznapokon reggel 8 és délután 4 óra között a következő telefonszámok bármelyikén: +40 267 310 024, +40 740 072 214.

SWITCH THE LANGUAGE
Cart