Rólunk

Az A&C Associated több, mint egy könyvelői cég. Mi átvállaljuk ügyfeleink számviteli és adózási adminisztratív feladatainak jelentős részét, így ők figyelni tudnak saját vállalkozásuk növekedésére és sikereire.
Ezért, alapszolgáltatásainkon túl, adóügyi- és jogi tanácsadást vállalunk, képviselve és támogatva ügyfeleinket az Adóhatósági ellenőrzések ideje alatt és az azt követő fellebbezés adminisztratív folyamatában illetve a Bíróság előtt.

Történet

Az A&C Associated 1999-ben alakult, több mint 21 éves könyvelési, pénzügyi-tanácsadói és adóügyi-pereskedési tapasztalatunk biztosítja, hogy  több, mint 50 Kovászna, Brassó, Maros és Bukaresti vállalkozás megbízható partnere legyünk. Portfóliónkban levő vállalatoknak nyújtott folyamatos támogatásunk biztosítja, hogy 2009 óta Kovászna megye piacvezetője vagyunk.

Küldetésünk és értékeink

Megóvjuk ügyfeleinket a számvitel és adózás adminisztratív feladatainak jelentős részétől. A vállalkozások fejlődéséhez szükséges szakmaiságon, bizalmon, őszinte kommunikáción és folyamatos támogatáson alapuló együttműködés hívei vagyunk.

A&C Associated csapata

Az A&C Associated csapata 13 fiatal, dinamikus, alapos szaktapasztalattal és magas képzettséggel rendelkező szakemberből áll.
Kollegáink többsége nálunk kezdte karrierjét, mára már tiszteletreméltó régiséggel rendelkezik, osztja értékeinket és értékeli projektjeinket. Hozzáértésüknek köszönhetően, az A&C Associated fennállása óta soha nem kellett szakmai felelősségbiztosítását használja.

Szakmai szervezetek

Figyelünk a folyamatos szakmai fejlődésre és a különböző kül- és belföldi szakmai szervezetekhez való tartozás egy olyan állandó információáramlást biztosít számunkra, mely befolyásolhatja partnereinket is.

A&C Associated a sajtóban

Ügyfeleinkkel és adóügyi-perekben jártas, partner ügyvédeinkkel az egész üzleti szférát érintő jogokat nyertünk bíróságon. Az elmúlt években kezdeményezett és megnyert jelentős jogi fejlemény egyike a vállalatok egyedüli részvényesének joga, hogy saját vállalata alkalmazottja is lehessen.
Erről többet a Capital folyóiratban olvashat itt.

Cégünkről megjelent más írások:

Un paradis fiscal la doi pași de noi.

Adio, convenții civile! Vin cărțile de muncă!

SWITCH THE LANGUAGE