Számvitel

A törvény által előírt, átfogó és integrált számvitel szolgáltatások és adóbeszámolók, on-line vagy off-line…

Tudjon meg többet
Prémium szolgáltatásaink

Transzferárhoz szükséges dokumentáció elkészítése, egyesüléssel vagy szétválással történő újraszervezések, cégátvilágítás és due-diligence, könyvviteli szakjelentés, belső audit és kockázat-analízis…

Tudjon meg többet

Együttmüködésünk előnyei

 1. 1
  Figyelem a saját vállalkozására

  Egyetlen partner integrált számviteli szolgáltatáshoz, adó- és jogi tanácsadáshoz. Mi átvállaljuk minden pénzügyi és számviteli művelet elvégzését és teljes körű felelősséget vállalunk, hogy Ön teljes figyelmét vállalkozása aktuális szükségleteire fordíthassa.

 2. 2
  Hatékony együttműködés

  Annak érdekében, hogy megkönnyítsük az adatátviteli folyamat végrehajtását, alkalmazkodunk vállalkozása már meglevő számviteli platformjához. Amennyiben nincsen még számviteli platformja, de maximális hatékonyságot és naprakész könyvelési adatokat szeretne, a HAMOR online platform segítségével biztosíthatjuk önnek a könyvelési műveleteket.

 3. 3
  Csökkentett kockázat

  Figyeljük a törvényváltozásokat, informálunk és előkészítjük a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy vállalkozása mindenkor a törvények keretein belül működjön. Ugyanakkor, szakembereink időszakos belső auditokat is készítenek, melynek köszönhetően ügyfeleink segítségére lehetünk egy alaposan informált nézőponttal és a létező gazdasági és számviteli tevékenység kockázatelemzésével.

 4. 4
  Biztonságban az Adóhivatallal szemben.

  Mindig határidőben készítjük el és nyújtjuk be adóbevallását és pénzügyi jelentéseit. Mi több, támogatást és képviseletet biztosítunk az állami ellenörző szervekkel szemben az ellenörzés ideje alatt és azt követően, szükség esetén, teljeskörű jogorvoslatot és -képviseletet nyújtunk.

 5. 5
  Informált menedzseri döntések

  Folyamatos megoldásokat keresünk arra vonatkozóan, hogy klienseinknek mindenkori hozzáférést biztosítsunk naprakész adatbázisukhoz. Könyvelési dokumentumait online vagy offline is eljuttathatja hozzánk, mi pedig biztosítjuk az adatok időbeni feldolgozását és az információkhoz való hozzáférését, hogy önnek mindig jól informált döntései legyenek.

Mennyire könnyű elkezdeni az együttműködést?

1

1. lépés

Önnek csak meg kell keresnie bennünket és értesítenie arról a döntéséről, hogy kliensünkké szeretne válni. Önnek, mint jövőbeli kliensünknek, nem kell az adatátviteli folyamatban részt vennie.

2

2. lépés

Mi gondoskodunk: felvesszük a kapcsolatot jelenlegi könyvelőjével, hogy megszervezzük az adatok és iratok átadását-átvételét.

3

3. lépés

Elkezdhetjük az együttműködést, hisz az eddigi lépések a könyvelői szakemberek között zajlottak, információ és adatveszteség nélkül és önnek nem okoztak gondot.

Bíznak bennünk

SWITCH THE LANGUAGE
Cart