Transzferárhoz szükséges dokumentáció készítése

Transfer-pricing szolgáltatásunk azon nagy vállalatoknak szól, akik  leányvállalataikkal történő tranzakcióik során elérik vagy átlépik a következő, éves, törvény által előírt határok legalább egyikét:

  • 200.000 Euro – kamatbevétel vagy -kiadás
  • 250.000 Euro – szolgáltatások nyújtása vagy vásárlása
  • 350.000 Euro – javak vásárlása vagy leszállítása

Ezen vállalkozások kötelesek évente elkészíteni egy transzferár-dokumentációt, ezzel igazolva az ügylethez használt árakat és bizonyítva a piaci árak betartását.

A dokumentációban szereplő adatok függvényében, az adóellenörző hivatalnok elfogadhatja vagy módosíthatja az elszámolóárat a piaci érték függvényében.

A velünk összeállított Transzferár-dokumentáció előnyei.

Transzferár dokumentációink azon vállalkozásoknak szólnak, akik leányvállalataikkal folytatnak kereskedelmi tevékenységet, ezek megfelelnek a mindenkori helyi előírásoknak és a vállalat tevékenységi területének. Benchmarking tanulmányaink a törvény előírásai szerint vannak optimizálva azért is, hogy elkerüljük az esetleges elszámolóár kiigazítást de azért is, hogy be tudjuk azonosítani vállalkozása esetleges adózási lehetőségeit.

Minden általunk elkészített tanulmányt kiigazítások nélkül fogadtak el a hatóságok, ugyanakkor szolgáltatási csomagunk magába foglalja a vizsgálatok alatti és utáni szaktanácsadást és képviseletet is.

Minőség elérhető áron

Transzferárhoz szükséges dokumentáció készítése

Rejtett költségek nélkül

Velünk nem érheti az a meglepetés, hogy a dokumentáció olyan fő alkotóelemeit képező költségek, mint a benchmarkingé, ne legyenek belefoglalva az eredeti árajánlatba.

Csökkentett adózási kockázat

Támogatást és tanácsadást nyújtunk vállalkozása jelenlegi helyzetével kapcsolatban, így minimálisra csökkentheti adózással kapcsolatos rizikóit.

Egy visszautasíthatatlan dokumentáció

A tanulmányi eredmények optimizálása és az tervezett adózási lehetőségek feltérképezése garantálja, hogy az általunk elkészített dokumentációt nem fogják az Adóhatóságok korrigálni.

Így, a velünk elkészített belső elszámolóár dokumentáció egy felelőségtudattal elkészített, hatásos tanulmány, melyhez rejtett költségek nélkül, a piac legjobb árán juthat hozzá és amelyre vállalkozásának szüksége van.

SWITCH THE LANGUAGE