Cégátvilágítás és due-diligence

Akár cégvásárlásról, -átvételről, akár a saját vállalkozás eladásáról legyen szó, egy részletes és helyes átvilágítás olyan jogi és fiskális rizikózónákra hívhatja fel a figyelmet, melyek első ránézésre nehezen észrevehetőek.

Együttmüködésünk előnyei

Az A&C Associated csapatával gond- és meglepetésmentes transferben vagy vásárlásban lehet része, mely hosszútávon is nyereséget jelent. Vállalkozása korrekt és részletes értékelését ajánljuk, de a cégátvilágítás vagy due-dilligence folyamat során felfedezett kockázatok csökkentésére is hozunk praktikus javaslatokat.

Támogatás

A&C Associated csapata kliensei mellett áll minden lépésüknél és szaktanácsaival támogatja az átvételi folyamat optimizálását az esetleges pénzügyi vagy jogi kellemetlenségek előrelátásában és elhárításában.

Ellenőrzés alatti kockázatok

Biztos lehet abban, hogy a cégátvétellel járó rizikók ismertek és felmértek. Így, a due-diligence folyamat elemzi az átvett vállalat tevékenységéből adódó számviteli, adóügyi, operatív és jogi rizikókat.

Biztonság

Szakértői csapatunk egy korrekt értékelést nyújt önnek át, amely nemcsak az átvételre szánt vállalkozás fontos pénz- és adóügyi adatainak hitelességét erősíti meg, de ezek jogi és operatív fenntarthatóságát is.

Zárójelentésünk a következőket tartalmazza: egy előrejelzést a vállalkozás nyereségességéről, a vállalat engedélyeinek és szerződéseinek elemzését, valamint a jegyzett- és befizetett tőke, a tranzakciók, a kölcsönök és pénzügyi kedvezmények elemzését.

SWITCH THE LANGUAGE
Cart