Cégünk szolgáltatásai

Kovászna-, Brassó-, Hargita megyei és bukaresti klienseinknek nyújtott szolgáltatásaink minőségének megőrzése érdekében, a  szakmaiságon, bizalmon, őszinte kommunikáción és folyamatos támogatáson alapuló együttműködés hívei vagyunk. Tudjuk, mennyire kellemetlenek tudnak lenni azok az esetek, amikor a pénzügyi szolgáltatók kitérnek a klienseikkel szembeni felelősségvállalás elől.

Az ilyen és ehhez hasonló esetek elkerülése végett, cégünk felelősségvállalása teljes körű a nyújtott szolgáltatásokra: integrált könyvelési szolgáltatások, adótanácsadás, jogi képviselet. Klienseink, ugyanakkor igényelhetik szakosított szolgáltatásainkat is: leányvállalatokkal szembeni belső transferár-dokumentáció elkészítése, vállalatok fúzióval vagy szétválással történő átszervezése, due diligence vizsgálat, kockázatelemzések. Szolgáltatásinkat hozzáférhetőek on-line vagy off-line.

Alapszolgáltatások

 1. 1
  Számvitel

  A törvény által előírt, átfogó és integrált számvitel szolgáltatások és adóbeszámolók, on-line vagy off-line.

  Tudjon meg többet → 

 2. 2
  Bérszámfejtés

  Alkalmazottak nyilvántartása, munkaszerződések elkészítése és bejegyzése, bérszámolás illetve adó- és illetékszámolás.

  Tudjon meg többet →

 3. 3
  Adó- és pénzügyi tanácsadás

  Személyre szabott, naprakész információk és elemzések a könyvviteli, adóügyi, pénzügyi- és munkaviszonyi jogszabályokról.

  Tudjon meg többet →

 4. 4
  Jogi tanácsadás és képviselet

  A Nemzeti Adóigazgatási Ügynökség (ANAF) által végzett ellenörzések ideje alatt és annak befejeztével, szükség esetén, jogorvolatot nyújtunk.

  Tudjon meg többet →

 5. 5
  Cégalapítás, adminisztrációs felszámolási eljárás

  Vállalkozások bejegyzése, cégszékhely- , munkapont- vagy tevékenységikör módosítások, cégfelszámolás.

  Tudjon meg többet →

Prémium szolgáltatásaink

 1. 1
  Transzferárhoz szükséges dokumentáció elkészítése

  A törvényesség fontos. Keresse szakemberek szolgáltatásait a leányvállalatokkal folytatott kereskedelmi tevékenységhez használt belső elszámolóár megállapításához szükséges dokumentáció elkészítéséhez.

  Tudjon meg többet→ 

 2. 2
  Egyesüléssel vagy szétválással történő újraszervezések

  Vállalatújraszervezési szolgáltatások, legyen szó egyesülésről vagy szétválásról. Bizalommal forduljon 18 éves szaktapasztalattal rendelkező csapatunkhoz.

  Tudjon meg többet→

 3. 3
  Cégátvilágítás és due-diligence

  Akár cégvásárlásról, -átvételről, akár a saját vállalkozás eladásáról legyen szó, egy részletes és helyes átvilágítás jogi és fiskális rizikózónákra hívhatja fel a figyelmet.

  Tudjon meg többet→

 4. 4
  Könyvviteli szakjelentés

  Engedélyezettek vagyunk könyvviteli szakjelentés készítésére, bármely gazdasági és pénzügyi probléma feltárásához és tisztázásához.

  Tudjon meg többet→

 5. 5
  Belső audit és kockázat-analízis

  Kétségei vannak vállalata könyvvitelével kapcsolatban? Forduljon egy szakértőhöz, hogy csökkenthesse vállalkozása jogi és könyvviteli kockázatait.

  Tudjon meg többet →

SWITCH THE LANGUAGE