Aenean maximus feugiat tincidunt. Nam et ultrices quam. Duis eu sollicitudin turpis, ac laoreet massa. Praesent nibh velit, accumsan sed fermentum a, finibus ultricies mi! Cras scelerisque magna eu sapien bibendum; non porta mauris pulvinar. Aliquam ullamcorper consectetur lectus a blandit. Sed facilisis laoreet ipsum, sit amet tincidunt leo porttitor condimentum? Maecenas dapibus, erat vitae elementum ultrices, nunc magna ornare magna, id porta elit sem et mi. Proin vitae nibh nunc. Integer a sapien ligula.

Relaționarea constantă a echipei A&C Associated cu autoritățile fiscale, judiciare, în special cu instanțele administrativ-fiscale și organele de cercetare penală, precum și rezultate obținute, nu fac decât să sublinieze atenția acestora la detalii și modalitatea în care își asumă responsabilitatea pentru proiectele în care este implicat. Din colaborarea noastră cu dl. Marius-Liviu Mocanu și cu A&C Associated a rezultat o confirmare a unor aspecte esențiale. În materia dreptului penal al afacerilor, suportul unui veritabil profesionist și crearea unei echipe interdisciplinare, este esențială pentru protejarea intereselor clienților noștri. Doar prin reunirea unor persoane de profilul celor prezente în echipa A&C Associated pot fi edificate complicatele căi și nuanțe ale unei acuzații penale ce își are rădăcina în dreptul fiscal sau cel al societăților.

Gabriel Albu - Albu Morar │ Law Offices in Professional Cooperation

Am lucrat împreună cu echipa A&C Associated pe un proiect complex, care a presupus un schimb de know-how între partenerii noștri și noi, cei de la Biriș Goran. Sunt deosebit de mulțumit de modul în care a decurs colaborarea noastră, de rapiditatea cu care echipa A&C Associated s-a adaptat la cerințele specifice, de soliditatea cunoștințelor și creativitatea în abordare de care aceștia au dat dovadă. Recomand călduros oamenii de la A&C Associated pentru profesionalism, determinare și dedicarea pusă în slujba interesului clientului reprezentat.

Mihai Nușcă - Partner, Biriș Goran

Contextul deosebit de tehnic al cadrului legal substanțial în care se derulează un litigiu de contencios administrativ fiscal, face ca apelarea la un profesionist contabil sau consultant fiscal să fie indispensabilă nu numai pentru instanța de judecată care, pentru soluționarea cauzei are la îndemână administrarea probei cu expertiza fiscală sau contabilă, dar și pentru aparatorii parților din respectiva cauză care au nevoie să înțeleagă „din fașă”, înainte de demararea conflictului juridic ca atare, măsurile de ordin fiscal dispuse și raționamentul autorității fiscale care a atras emiterea actului administrativ de autoritate și să identifice motive temeinice de combatere. În decursul unei perioade de aproximativ 15 ani, în care am asigurat apararea drepturilor clienților în raporturile juridice fiscale, colaborarea cu A&C Associated SRL s-a dovedit a fi indispensabilă reprezentând, de fapt, „cheia” succesului obținerii unor soluții favorabile pentru clienți. Abordarea temeinică și exhaustivă a spețelor, cunoașterea în detaliu a procedurilor autorităților fiscale, abilitatea de a gândi strategic în contextul unei situații generând efecte pe mai multe planuri și de a identifica toate riscurile, viziunea de ansamblu asupra consecințelor și implicațiilor fiscale și, nu în ultimul rând, experiența vasta a A&C Associated SRL acumulată în decursul unei perioade mai mari de 20 ani s-au dovedit a fi decisive în cauzele fiscale cu mize substanțiale, facând practic diferenâa între câștig și pierdere.

Gheorghe Luigi-Cosmin - Avocat

În anul 2023, este de notorietate ca o abordare completă a unui litigiu de contencios fiscal, incă din etapa inspecției fiscale, implică o expertiză multidisciplinară (avocat, respectiv consultant fiscal). Acum mai bine de 10 ani, am avut prima experiență de a lucra împreună cu echipa A&C ASSOCIUATED, experiență ce a fost un succes atât pentru clienții noștri, cât și pentru echipa noastră de avocați. De atunci până în prezent am reușit împreună să creștem valoarea generată pentru clienți, rezultatul activității noastre putând fi sintetizat astfel: soluții complete pentru spețe complexe. Le mulțumim pentru expertiza împărtășită!

Roxana Arghiroiu - Tax Lawyer| APCIT

Testimonials can be used to show your client's remarks about anything they commented on. You can have them shown in any part of your website.

Client's Name - Client's Job Title Client's Link Text
SWITCH THE LANGUAGE
Cart