Alege o carieră în contabilitate la A&C Associated

A&C Associated este cea mai importantă firmă de contabilitate din Sfântu Gheorghe, înființată în 1999, cu birouri în Sfântu Gheorghe și Brașov. Lideri de piață în județul Covasna, suntem membri CECCAR, International Advisory Experts și Accountant Lawyer Alliance Community – certificări pe care ți le oferim și ție dacă te alături echipei noastre.

Loc de muncă stabil

Avem colegi care au mai bine de 16 ani în firmă – și credem că oferim un mediu de lucru plăcut, care te va face să-ți dorești să rămâi alături de echipa A&C Associated.

Înțelegere pt. probleme personale

Viața personală este mereu pe primul loc. De aceea, avem înțelegere pentru orice situații ce țin de viața personală a membrilor echipei A&C Associated.

Birouri premium

Confortul echipei este prioritar pentru A&C Associated. Ne asigurăm că biroul și condițiile de muncă vor fi întotdeauna cele mai bune.

Ce dorim de la viitorii colegi

Este necesar să ai studii de specialitate, să fii responsabil, să fii atent la clienții noștri, să respecți termenele de raportare, să fii exact și riguros. La rândul nostru, înțelegem că viața personală vine uneori înaintea muncii și vom acorda atenție și respect problemelor de familie, pe care, nu-i așa, cu toții le avem.

Alături de A&C Associated, contabilitatea vine cu satisfacții zilnice

Desigur, înregistrările contabile, registrele, balanțele, declarațiile, bilanțurile și analizele situațiilor financiar-contabile vor face parte din rutina ta zilnică. Diferit va fi faptul că vei lucra pentru companii din industrii și domenii diferite. Deci vei avea șansa nu doar să înveți lucruri și spețe noi, dar și să aduci un pic de dinamism rutinei lunare.

Nu-ți face griji dacă nu ai experiență – la A&C Associated creștem împreună. Suntem pregătiți să te învățăm tainele meseriei sau să te ajutăm să-ți consolidezi cunoștințele pe care le ai deja. În plus, nu te vom lăsa niciodată singur la greu sau în fața organelor de control. Colegii și avocații noștri vor fi alături de tine la fiecare pas.

Joburi în contabilitate disponibile la A&C Associated

Job contabil senior în Sfântu Gheorghe

Job contabil junior în Sfântu Gheorghe

Job contabil senior în Brașov

SWITCH THE LANGUAGE
Cart